Siyaset Haber Girişi : 18 Şubat 2016 17:16

CHP İl Başkanı Kızıloğlu: Bir, beraber ve sağduyulu olmalıyız

CHP İl Başkanı Kızıloğlu: Bir, beraber ve sağduyulu olmalıyız
CHP Erzurum İl Başkanı Tacetti Kızıloğlu, ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirterk, ''Bu şartlar altında her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve sağduyuya ihtiyaç duyuyoruz'' dedi.
Erzurumajans-CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Ankara ve Diyarbakır'da yaşanan terör olaylarını kınayarak, "Her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve sağduyuya ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

Yakutiye İlçe Başkanı Erturan Alagöz ve Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Yalçın ile birlikte, Ankara ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen terör saldırısını lanetleyen İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Türkiye Cumhuriyetinin ve tüm vatandaşların hain saldırılarla ulaşılmak istenen hedefin karşısında kararlılıkla duracağına inandığını bildirdi. Tacettin Kızıloğlu, alçak saldırılarda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabır dileyerek şunları söyledi:

"Terör eylemleri gerçekleştirenleri, terörü destekleyenleri, terör üzerinden siyaset yapanları kınıyor ve lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Yüce Rabbım bu milletin yar ve yardımcısı olsun. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Kirli ve karanlık ellerin yanı sıra Başkanlık sistemi  arzusu ile ülkede bir kaos ortamı yaratılmaya çalışılıyor. Türkiye  zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Karanlık ellerin emellerine ulaşmaması, toplumsal barışın sağlanması için her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve sağduyuya ihtiyaç duyuyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.