Siyaset Haber Girişi : 10 Kasım 2014 16:20

CHP'den 10 Kasım Atatürk'ü anma programı

CHP'den 10 Kasım Atatürk'ü anma programı
CHP Erzurum İl Başkanlığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 76 Yıldönümü dolayısıyla Havuzbaşı'nda ki Atatürk anıtına çelenk koydu.
Erzurumajans-CHP Erzurum İl Başkanlığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 76 Yıldönümü dolayısıyla Havuzbaşı'nda ki Atatürk anıtına çelenk koydu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açıklamada bulunan CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, "Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 76. yıldönümü olan 10 Kasım, Atamızı kaybetmenin vermiş olduğu derin hüznün yanında, onun ilke ve inkılaplarına, demokrasiye, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa ve özgürlüğe olan inancımızla Atamızı saygıyla anıyoruz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.