Bölge Haber Girişi : 03 Mayıs 2011 19:11

CHP'li Gürsel Tekin'den ETSO'ya ziyaret!..

CHP'li Gürsel Tekin'den ETSO'ya ziyaret!..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, beraberindeki bir heyetle Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, beraberindeki bir heyetle Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

Başkan Yücelik’in makamında gerçekleşen ziyarette, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal da hazır bulundu. Partisinin Erzurum milletvekili adayları ve il yöneticileriyle ETSO’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcı Tekin Başkan Yücelik’le bir süre görüştü. Gürsel Tekin ziyarette CHP’nin seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, siyasette kısır çekişmelerin bir tarafa bırakılarak, ülkenin gelişmesi, kalkınması ve ekonomisinin büyümesi için herkesin duyarlı olması gerektiğini söyledi. Başkan Yücelik ziyaret sonunda Genel Başkan Yardımcısı Tekin’e Oltu taşı tespih hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.