Spor Haber Girişi : 07 Eylül 2012 15:45

Çintimar başarılı Taekwondocuları kutladı

Çintimar başarılı Taekwondocuları kutladı
GHSİM Müdürü Çintimar başarılı Taekwondocuları kutladı.
Erzurum Ajans-Samsun’da yapılan Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda Erzurum’a ikincilik kazandıran Enes Kalaycı ile üçüncülük madalyasının sahibi olan Mustafa Batuhan Yardımcı’yı kutlayan GHSİM Müdürü Çintimar, “Katılımın yüksek olduğu bir şampiyonada böylesi başarılı dereceler almak bizleri sevindirdi” dedi.

Erzurumlu Taekwondocular, Samsun’dan iki madala ile dönmenin mutluluğunu yaşadı. Başarılı taekwondocular, kendilerinin zafere ulaşmasında emeği geçen hocaları ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz’ında hazır bulunduğu ziyarette, GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, başarılı taekwondocuları kutladı ve başarılarından dolayı tebrik etti. Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen ve 25-30 Ağustos 2012 tarihleri arasında Samsun’da yapılan Yıldızlar Türkiye Taekwondo şampiyonasına BEAH Sağlıkspor Antrenörü ve Taekwondo İl Temsilcisi Kemal Yıldıran ile Antrenörler Arif Budak ve Hakan Şengönül yönetiminde 11 sporcu ile katılan Erzurum iki madalya çıkarmayı başarmıştı. 45 kiloda Enes Kalaycı ikinci olarak gümüş madalya kazanırken, 57 kiloda Mustafa Batuhan Yardımcı ise üçüncü olarak bronz madalya elde etmişti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Fazlı Erdoğan’ın destekleri ile başarılı olduklarını belirten sporcular, bundan sonra daha da başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, iki başarılı taekwondocuyu ve antrenörlerini tebrik ederek, “Taekwondo zorluk derecesi yüksek bir spor, katılımın bir hayli yoğun oylduğu bir kategoride iki sporcumuzun Türkiye derecesi yapması bizleri sevindirmiştir. Erzurum olarak spordaki başarımızı artırarak devam ettireceğiz” dedi.

YILDIRAN: BİZE DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Taekwondo İl Temsilcisi ve BEAH Sağlıkspor Antrenörü Kemal Yıldıran, kendilerine destek veren ve başarının gelmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Yıldıran, “Başta Sağlık Bakanımız Recep Akdağ olmak üzere, Uzundere Belediye Başkanımız, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) Başhekimi Fazlı Erdoğan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ın destekleri ile gittiğimiz Samsun’da bir ikincilik bir de üçüncülük derecesi elde ettik. Bundan sonra daha fazla madalya ve şampiyonluk kazanmak için çalışacağız. Amacımız bundan sonra bize destek olan büyüklerimize ve ilimize layık daha başarılı sonuçlar almaktır. Bize destek olan tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ öncülüğünde Erzurum’da spora önemli desteklerin gelmeye başladığını belirten Yıldıran, taekwondoda Türkiye’nin en önde gelen illeri arasına gireceklerini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.