Spor Haber Girişi : 04 Haziran 2012 18:45

Çintimar Mecidiye mahallesi'nden umutlu

Çintimar Mecidiye mahallesi'nden umutlu
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, önceki gün Mecidiye Mahallesi?nde bulunan Curling Arena?ya çıkarma yaparak atletizm kursundaki atletlerin çalışmalarını yerinde gördü ve çalışmalar hakkında Antrenör Yunus Sadir?den bilgi aldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, önceki gün Mecidiye Mahallesi'nde bulunan Curling Arena'ya çıkarma yaparak atletizm kursundaki atletlerin çalışmalarını yerinde gördü ve çalışmalar hakkında Antrenör Yunus Sadir'den bilgi aldı.
Yakutiye Kaymakamlığı, Yakutiye Halk Eğitim Müdürlüğü ile Yakutiye Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nün desteklediği kurslar sayesinde bölgeden milli sporcuların çıkacağına inanan Çintimar, Curling Milli takımına bu bölgeden sporcu vermelerinin de gururunu yaşadıklarını söyledi. 150'ye yakın minik atletin aynı anda atletizm kursu gördüğüne işaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Mecidiye Mahallesi'nin hızlı bir şekilde spor merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi. Çintimar, başarılı çalışmalarından ve beldeye bverdiği hizmetlerden dolayı da Atletizm Antrenörü Yunus Sadir'i kutladı. Çintimar, Yakutiye kaymakamımız Yüksel Çelik'e, Halk Eğitim Müdürümüz Murat Sultan Özkan'a ve ilçe müdürümüz Suat Yılmaz'a teşekkür ediyorum dedi.

BURASI SPORCU ORDUSUNA DÖNECEK

Varoş bölgesi olarak adlandırılan Dağ Mahallesi, Gaziler Mahallesi, Şehitler ve Mecidiye Mahallelerinde spor hamlesi başlattıklarını vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Başbakanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız, Genel Müdürümüz ve Valimizin destekleri sonucu Erzurum'da spor ve gençlik adına önemli projelere imza atıyoruz. Yakutiye Kaymakamlığı da önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getirerek, antrenörler nezaretinde atletizm, curling, güreş, masa tenisi gibi branşlarda kurslar düzenleyerek sporcu yetiştiriyor. Bu önemli proje nedeniyle emeği geçen herkesi kutluyorum'dedi.

EĞİTİMDEN TAVİZ VERMEYİN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Mecidiye Mahallesi'ndeki Curling Arena'da düzenledikleri kurslar sayesinde Curling Milli takıma sporcu verdiklerini belirterek, kısa sürede bu beldenin atletizmde de önemli sporcular yetiştireceği inancını taşıyor. Antrenör Yunus Sadir'i başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Çintimar, sporculara da çeşitli hediyeler vererek, onlarla sohbet etti. Çintimar, Sizlerde çok iyi okumanızı istiyoruz. Çünkü çok hızlı ve iyi okuyan iyi sporcu olur. Dünyanın şampiyonları da hep hızlı ve iyi okuyan insanlardır. Ben sizlerden okulda derslerinizde çok iyi olmanızı istiyorum. Hem iyi spor yapacaksınız, hem de çok iyi okuyacaksınız. Ülkemizin sizin gibi iyi yetişmiş genç nesile çok ihtiyacı var diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.