Spor Haber Girişi : 20 Kasım 2011 11:45

Çintimar`a bir ödül daha

Çintimar`a bir ödül daha
İngiltere Premier Ligin güçlü temsilcilerinden Liverpool ile TRT’nin ortaklaşa düzenlediği “Türk Futbolu Prensini Arıyor” projesi kapsamında bugün Erzurum’da seçmeler yapılacak.
Erzurum Ajans-İngiltere Premier Ligin güçlü temsilcilerinden Liverpool ile TRT’nin ortaklaşa düzenlediği “Türk Futbolu Prensini Arıyor” projesi kapsamında bugün Erzurum’da seçmeler yapılacak. Seçmelere destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar organizasyon yetkilileri tarafından ödüllendirildi.

“Türk Futbolu Prensini Arıyor” Projesi kapsamında Erzurum’da da seçme yapılacak. Yeni Erzurum Stadyumunda yapılacak olan seçmeleri TRT ile İngiltere’nin Liverpool Kulübü birlikte yürütüyor. Organizasyonda görevli olan İlhami Şentürk, Deniz Silistre ve Göngör Şenses, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a nezaket ziyaretinde bulunarak, projeye verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Türkiye’de 13 ilde yapılan seçmelerin bir ayağı olan Erzurum’da da iki gün boyunca 1996-1998 doğumlu öğrenciler futboldaki yeteneklerini sergileyip organizasyonda görevli olan teknik adamların gözüne girmeye çalışacak. Dün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret eden İlhami Şentürk, tecrübeli bürokrata desteklerinden dolayı bir futbol topu ve çeşitli hediyeler takdim etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, her sportif organizasyona olduğu gibi Türk Futbolu Prensini Arıyor Projesine de destek verdiklerinin altını çizerek, tesislerinin kapılarını proje için açtıklarını ve personelini seferber ettiklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.