Erzurum Haber Girişi : 31 Ekim 2012 17:00

Çintimar'dan Katırcı'ya nezaket ziyareti

Çintimar'dan Katırcı'ya nezaket ziyareti
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yakutiye Kaymakamlığına atanan ve bir süre önce görevine başlayan Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya nizaket ziyaretinde bulundu.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yakutiye Kaymakamlığına atanan ve bir süre önce görevine başlayan Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya nizaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Yakutuye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz’da katıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Erzurum’a ve Yakutiye ilçesine hoş geldiniz” dediği Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Çintimar, “Erzurum bir spor kenti ve dünyanın sayılı kamp merkezlerinden biri, bir çok spor tesisimizde Yakutiye İlçesi Sınırları içerisinde yer alıyor. İnanıyorum ki, diğer kaymakamlarımızla birlikte Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı ile birlikte sporda başarılı projelere ve etkinliklere imza atacağız” dedi.

ÜLKEMİZİN HER YERİNDE HİZMET ETMEK KUTSAL BİR GÖREVDİR


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile ilçe müdürü Suat Yılmaz’ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, amacının Yakutiye ilçesine layık bir kaymakamlık görevini yürütmek olduğunu belirterek, “Ülkemizin her bir köşesinde görev yapmak kutsal bir görevdir. İnanıyorum ki, Yakutiye ilçemize de önemli hizmetler sunacağız. Mesaimizi Yakutiye insanının refah ve huzur içerisinde yaşamasını sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, sporu seven bir bürokrat olduğunu ve spora da gereken desteği vereceklerini vurgulayarak, “GHSİM Müdürümüz Fatih bey ve ilçe müdürümüz Suat bey ile birlikte omuz omuza vererek, gençlerin spor yapmasını hep birlikte sağlayacağız. Gençlerimizin intenete bağımlı olmaması için üzerimize düşen görevin fazlasını yerine getirmeye gayret göstereceğiz. Zaten GHSİM Müdürü Fatih Çintimar’da kendisini spora ve sporcuya adamış bir bürokrat, inanıyorum ki, birlikte bir çok hizmeti gerçekleştireceğiz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.