Bölge Haber Girişi : 28 Eylül 2010 00:01

Çintımar'dan Şehitlere vefa!..

Çintımar'dan Şehitlere vefa!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce Kandilli Beldesinde bulunan Şehitliği onarıma alınıyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce Kandilli Beldesinde bulunan Şehitliği onarıma alınıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, GSİM olarak 2011 Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunlarının yapılacağı merkezlerden biri olan Kandilli’de oyunlar alanının hemen yanı başındaki Şehitlikte çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmaları yapacaklarını söyledi. Çintimar, oldukça anlamlı bir hizmete imza atacaklarını ve Kandilli Şehitliğini baştan ağaya yenileyerek Şehitliğe yepyeni bir çehre kazandıracaklarını söyledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Kandilli’de bulunan Şehitlikte incelemelerde bulunarak, Şehitlikte önümüzdeki haftadan itibaren yenileme çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

ŞEHİTLERE SAYGI

2011 UNIVERSIADE’nin yapılacağı Kandilli’de belediye gelen yerli ve yasancı konuklar ile sporcuların Şehitliği gezeceklerini ve bu nedenle de beldede yaptıkları spor tesislerinin yanı sıra Şehitliği de baştan ayağa yenileceklerini vurgulayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Şehitlik bizim için kutsal bir mekan, buranın bu durumda olmasına gönlümüz razı olamazdı, bizde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Şehitlikte yenileme ve onarım çalışmaları yapmayı uygun bulduk. Bugün de burada ön bir çalışma yapıyoruz. Önümüzde hafta Şehitlikte yenileme çalışmaları başlatacağız. Kırılan ve bozulan merdiven basamaklarını yenileyeceğiz. Çevre duvarlarında yenilik yapacağız, zincirleri ve şehitlik duvarlarını boyayacağız. Uzun ve bakımsız otları biçerek temizleyeceğiz. Kandilli beldemizdeki Şehitlik yapacağımız yenileme çalışmalarının daha bakımlı ve dikkat çeken bir yer olacak” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.