Spor Haber Girişi : 07 Eylül 2012 17:15

Çintimar'dan Yücelik'e teşekkür

Çintimar'dan Yücelik'e teşekkür
“Erzurum'un ve bölgenin kalkınmasının yolu spordan geçer” diyen Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar’dan destek geldİ.
Erzurum Ajans-“Erzurum'un ve bölgenin kalkınmasının yolu spordan geçer” diyen Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar’dan destek geldİ. Çintimar, “Lütfü beye spora desteğinden ve düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik’e Erzurum’a ve Doğu’da kalkınmada sporun öneminden bahsetmesinden dolayı kendisine teşekkür etti. Çintimar, “Erzurum’da Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf Odaları Birliği’nin, Erzurum’un kalkınmasında sporun öneminden bahsetmesi ve destek çıkması bizleri sevindirmiştir ve çalışma şevkimizi daha da artırmıştır” dedi. ETSO Başkanı Yücelik’in “Futbol olsun, kış sporları olsun hiç fark etmiyor. Erzurum'un ve bölgenin kalkınmasının yolu spordan geçiyor” açıklamasının çok önemli bir cümle olduğuna işaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Bu tür açıklamalar ve yaklaşımlar o ilde sporcu ve spor kulübünün artmasına büyük bir katkı sağlamaktadır. Her şeyden önce bu tür sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin sporu sevdiğini gösterir. Bundan sonra spora başlayacak olan gençlere ve spor yapmak isteyenlere önemli bir ışık tutarak yol gösterecektir” dedi.

ESNAF VE SANAYİCİ’NİN SPORUN ÖNEMİ KAVRAMASI ÇOK ÖNEMLİ

GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum’da esnaf ve saneyicinin sporu önemsemesinin çok sporun gelişmesi ve kalkınması açısından çok önemli bir vurgu olduğuna işaret ederek, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik’in açıklamalarının çok pozitif bir düşünce olarak değerlendirildiğini belirterek, “Biz yıllardır Erzurum’un bir spor kenti ve kamp merkezi olduğunu söylüyoruz. Ticaretçimizin ve sanayicimizin de bizim düşüncelerimize tercüman olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bugüne kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, bundan sonra daha da çok çalışacağız” dedi. Çintimar, bu yaz düzenledikleri sportif etkinliklere sivil toplum kuruluşlarından da destek geldiğini belirterek, özellikle Yaz Kur’an Kursları ve Yaz Spor Okulları’na MÜSİAD ile derneklerden büyük bir katılım olduğunu da sözlerine ekledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.