İlçeler Haber Girişi : 28 Kasım 2011 17:08

Çıplak fotoğrafla şantaj yapmış

Çıplak fotoğrafla şantaj yapmış
Erzurum’da internet ortamında tanıştığı kız arkadaşına çıplak fotoğraflarıyla tehdit ve şantajda bulunan 1 kişi tutuklandı.

Erzurum Ajans-Erzurum’da internet ortamında tanıştığı kız arkadaşına çıplak fotoğraflarıyla tehdit ve şantajda bulunan 1 kişi tutuklandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde meydana gelen olayda; internet ortamında tanıştığı M. A’nın kendisini daha önceden gönderdiği çıplak fotoğraflarıyla tehdit edip şantajda bulunduğunu öne süren Z. K., polise şikayette bulundu. Bunun üzerine düzenlenen operasyonla yakalanan M. A., çıkarıldığı mahkemece “Tehdit ve şantaj” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Z. K., ifadesinde, “M. A., ile internet ortamında tanıştık. Bir süre sonra görüştükten sonra şahısla aramızda duygusal yakınlaşma oldu. Çıplak fotoğraflarımı göndermiştim. Sonradan daha çok çıplak fotoğraf göndermemi istedi. Bunun yanlış olacağını söylemem üzerine beni tehdit etmeye başladı. Çıplak fotoğraflarımı aileme göndermekle tehdit edip şantaj yapmaya başladı.” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet Şener DUMLU 01 Ocak 1970 02:00

    ŞU HABERİ OKUYUNCA İNSANLIĞIN NE GÜNLERE KALDIĞINI AÇIKÇA GÖRÜYORSUNUZ.EĞER BİZLER ÇOCUKLARIMIZI YÜCE ALLAHIN EMİRLERİ DOĞRULTUSUNDA YETİŞTİRMEZ İSEK DAHA ÇOK PİS İŞLER ORTAYA ÇIKACAKTIR.ONLARA NAMAZLA DOĞRULUKLA İNSANLIĞI ÖĞRETEMEZ İSEK SONUMUZ FELAKETTİR.BUGÜN KIZ ERKEK ARKADAŞLIĞI ORTAOKULLARA KADAR İNMİŞTİR.BU ÇOK İÇLER ACISI BİR DURUMDUR.

  • Birgul 01 Ocak 1970 02:00

    Yuhhhhh bunları yapan kız olsun erkek olsun normal sağlıklı ailelerin breylerı olduklarına ınanmıyorum al birini vur otekıne sen cok namuslusun neden ona buna cıplak foto gonderıyorsun aılenı dusun se ıdıdin dn bunları hıc tanımadığın ınsana gondermezdın savcının yerınde olsam senıde tutuklardım onu tehdıtten tutklamış senıde mılletı yoldan cıkartmaktan ahlaksızlar