Magazin Haber Girişi : 30 Nisan 2012 23:34

''Çocuk gelin saçı yapmak içimi acıtıyor...''

''Çocuk gelin saçı yapmak içimi acıtıyor...''
Ukranya'da düzenlenen bir yarışmada "Çocuk gelinlere hayır" temasını işleyerek birinci olan Ahmet Kemal Özerbaş, kocaman bir gelinliğin içine konularak saçları yaptırılmaya getirilen gelinlerin içini acıttığını söylüyor.
Erzurum Ajans-Ukranya'da düzenlenen bir yarışmada "Çocuk gelinlere hayır" temasını işleyerek birinci olan Ahmet Kemal Özerbaş, kocaman bir gelinliğin içine konularak saçları yaptırılmaya getirilen gelinlerin içini acıttığını söylüyor. 

Özerbaş, ulusal ve uluslararası alanda bu konuya dikkat çekmek istediklerini belirterek, "10 kişilik bir ekiple tiyatral bir gösteri sunduk. Oldukça olumlu tepkiler aldık. Çocuk gelinlerin azalması için herkesin bir şeyler yapmasını istiyoruz." dedi. 

Ukrayna'da düzenlenen saç tasarım yarışmasına Erzurum'dan katılan 10 kişilik Türk kuaför ekibinin, 'çocuk gelinlere hayır' konulu gösterisi büyük ilgi gördü. Ayakta alkışlanan ekip, yarışmada birinciliği elde ederek, çocuk gelinler konusunda farkındalık oluşturmaya başladı. 

Ahmet Özerbaş, "Gösteride ben, çocuk yaştaki kızımı başlık parası karşılığında kendisinden yaşça büyük birine veriyorum. Düğünde eğlenceler yapılıyor. Bu sırada kızımı düğünden kaçırıyorlar. En sonunda da 'Çocuk gelinlere hayır. Kız çocukları okusun' diye Rusça pankart açıyoruz. Kız çocukları gelinlik değil, okul kıyafeti giymeli." diye konuşuyor. 

Gösteri sonunda ayakta alkışlandıklarını belirten kuaför Ahmet Kemal Özerbaş, "Kendisine çok büyük gelen bir gelinlikle kuaföre getirilen kız çocukları içimi acıtıyor." şeklinde konuşuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.