Bölge Haber Girişi : 22 Nisan 2011 14:06

Çocuk Vali talimat yağdırdı!..

Çocuk Vali talimat yağdırdı!..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ün koltuğuna oturan ilköğretim okulu öğrencisi Fazilet Özdemir, kent merkezinde olmasına rağmen okulun çatısının akıttığını belirterek, bu sorunun bir an önce giderilm

Erzurum Ajans-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün koltuğuna oturan ilköğretim okulu öğrencisi Fazilet Özdemir, kent merkezinde olmasına rağmen okulun çatısının akıttığını belirterek, bu sorunun bir an önce giderilmesini istedi.

Turgut Özal İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Fazilet Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün koltuğuna oturdu. Özdemir, isteklerinin özel kalem müdürü tarafından not alınmasını isteyerek, öğrenme ortamının iyi bir eğitim için birinci öncelik olduğunu vurguladı. Erzurum'un merkezinde eğitim görmelerine rağmen, okullarının çatısının akıttığını dile getiren Özdemir, "Bu mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz. Okulumuzda sosyal faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için toplantı salonumuzun düzenlenmesini, derslerimizin daha etkin bir şekilde işlenebilmesi için de okulumuza projeksiyon temin edilmesini diliyoruz" dedi.

Turgut Özal İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Fazilet Özdemir, Vali Sebahattin Öztürk'ün isteği üzerine, telefonla aradığı Vali Yardımcısı Mehmet Gök'e, daha iyi bir eğitim alabilmek için okullarının çatısının yapılması talimatını verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.