Eğitim Haber Girişi : 13 Temmuz 2012 11:00

ÇOKAB bölge çalıştayı yapıldı

ÇOKAB bölge çalıştayı yapıldı
Çoruh Havzası Kalkınma Birliği (ÇOKAB) Proje Çalıştayı Atatürk Üniversitesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Erzurum Ajans-Çoruh Havzası Kalkınma Birliği (ÇOKAB) Proje Çalıştayı Atatürk Üniversitesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mükerrem Kaya başkanlığında bir araya gelen Erzurum Atatürk, Artvin Çoruh ve Bayburt Üniversiteleri akademisyenleri KUDAKA, ÇOKAB ve DOKA üyeleri ele alınan konuları masaya yatırdı. Toplantı sonunda yayınlanan sonuç bildirisinde kalkınma projesinin hayvancılık, eko turizm ve meyvecilik konularında yoğunlaştırılması kararlaştırıldı.
Çoruh havzasının kalkınması için üç sektörün bir arada geliştirilerek bölgenin kalkındırılabileceğini dile getiren uzmanlar, bundan sonraki toplantıda hangi üniversitenin hangi dalda çalışma yapabileceğinin belirlenerek çalışmalara start verileceğini ifade ettiler.
Birlik yetkilileri, projenin kağıt üzerinde kalmaması için daha emin adımlarla projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadıklarını söylediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.