Siyaset Düzenleme Tarihi : 24 Ekim 2020 17:23 Haber Girişi : 24 Ekim 2020 17:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'a geliyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'a geliyor...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kasım ayında Erzurum'a geleceğini açıkladı.

Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kasım ayında Erzurum'a geleceğini açıkladı.

 

Veyisefendi Mahallesi'nde yapılan anahtar teslim ve temel atma töreninde konuşan Başkan Sekmen, Cumhur.aşkanı Erdoğan'ın 22 Kasım'da Erzurum'a gelerek, yeni yapılan Erzurum Şehir Hastanesi başta olmak üzere kentte gerçekleştirilen yatırımları hizmete açacağını duyurdu.

 

Erzurum Şehir Hastanesi yolunun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını büyük bir gururla ifade ettiğini söyleyen Başkan Sekmen, "İstanbul'daki başkan biliyorsunuz yapmadı ama biz üstlendik ve yaptık.

 

Erkhaber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erdinç 26 Ekim 2020 09:45

    CUMHURBAŞKANI GELSİNDE O SAYEDE VEKİLLERDE KENDİLERİNİ GÖSTERİR İNŞALLAH BOŞUNA DEMEMİŞ ESKİLER SAHİPSİZ MEMLEKET DİYE.....

  • Dadaş Osman 25 Ekim 2020 00:32

    Takım 20 gün tatil yapmış