Siyaset Haber Girişi : 29 Nisan 2018 15:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gündemimizde bedelli askerlik yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gündemimizde bedelli askerlik yok
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan ziyareti öncesinde Atatürk Havalimanı'nda bedelli askerlik tartışmalarıyla ilgili olarak "gündemimizde yok" dedi.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Kongre'sinde yaptığı konuşmada "Türkiye, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle artık bir dönüm noktasına gelmiştir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan ziyareti öncesinde Atatürk Havalimanı'nda soruları yanıtladı.

Abdullah Gül'ün açıklamaları sorulan Erdoğan, "Ben bu konuyla ilgili hiçbir değerlendirme yapmayacağım zaten Sayın Gül değerlendirmeleri kendileri de yaptılar. Sadece sizlere de teşekkür edeceğim. Seçim meydanı herkese açıktır ve seçim meydanı da bu noktada zaten temenni ederiz bir an önce her siyasi parti adayını belirler ve ona göre de biz de kampanyamızı çok daha değerli kılacak adımlarımızı atarız" dedi.  

"Bedelli askerlik şu anda hükümetimizin gündeminde değil. Hele hele bir tarata Afrin bir taraf Fırat Kalkanı harekatı olduğu dönemde günemimize almak şehitlerimize gazilarimize karşı saygısızlık olur. Seçim bitsin bunlar tekrar masaya yatırılır"

TÜRKİYE DÖNÜM NOKTASINDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Kongre'sinde yaptığı konuşmada "Türkiye, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle artık bir dönüm noktasına gelmiştir" dedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin satır başları şöyle:

"Tam bir kırılma noktasındayız zira Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile artık bir dönüm noktasına gelmiştir ve bu dönem noktası Türkiye'nin ileri atılım noktası olacaktır.

 "Tabii bu aralar malum Türkiye'de terörle mücadelemizi, başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Kandil'de, Bestler Deresi'nde mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Şu anda Afrin'de etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 4 bin 500'e doğru ilerliyor. Öbür tarafta Kuzey Irak'ta 300'ü aşkın terörist etkisiz hale getirildi. İçeride Cudi'de Gabar'da aynı şekilde teröristler etkisiz hale getiriliyor.

Gençler bu heyecanınızı 24 Haziran'a kadar devam ettirmenizi istiyorum. 24 Haziran'da sandıkları hep birlikte patlatalalım.

"Biz 81 milyona aşığız, bizde ayrım yok. Biz bu milletin dertlisiyiz, inşallah gelecek daha iyi olacak."


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.