Kültür-Sanat Haber Girişi : 07 Ekim 2016 23:45

Cunda otelleri ve harika manzarası sizi bekliyor

Cunda otelleri ve harika manzarası sizi bekliyor
Burası belki de size en iyi gelecek olan cennet adalarından biridir. Adada gezip göreceğiniz pek çok yer var...
Erzururmajans-Ayvalık'ın en çok tercih edilen ve gezilen yerlerinden olan Cunda adası, manzarası ile herkesi büyüler. Bende o büyülenenlerden biri olarak, buraya Ayvalık'a her geldiğim zaman uğrayanlardanım. Genel olarak göz atacak olursak 23 tane küçük adadan oluşan Ayvalık, size huzur verecek manzara seçenekleri de sunuyor.

Burası aslında tarih kokar. İnsanları cana yakın, güzel yüzlü ve genellikle göç etmiş buraya yerleşmiş insanlardır. Burada kimse kendini yabancı hissetmez çünkü size herkes selam verir, hoş geldiniz der.

Burası belki de size en iyi gelecek olan cennet adalarından biridir. Adada gezip göreceğiniz pek çok yer var. Cunda adasında kesinlikle uğramanız gereken en önemli nokta Taş Kahve! Burada tavşan kanı çay içmeden sakın bir yere gitmeyin. Burası aslında tarih kokar. İnsanları cana yakın, güzel yüzlü ve genellikle göç etmiş buraya yerleşmiş insanlardır. Burada kimse kendini yabancı hissetmez çünkü size herkes selam verir, hoş geldiniz der.

Masmavi denizden çıkmak istemez canınız. Havası temiz ve denizi serindir yani keyifli bir yaz tatili için ne arıyorsanız hepsi burada mevcut. Cunda adasına geldiğiniz zaman burada 2 ya da 3 gün kalmalısınız. Balıkesir'den farklı bir yer burası. Tabi ki tarih taş evleri ve güzel detayları ile Balıkesir Ayvalık'ta eşsizdir ancak Cunda adasının her zaman yeri farklıdır.

Buraya geldiğiniz ve gördüğünüz zaman siz de anlayacaksınız ki içinizi kıpır kıpır yapan bu enerji sizi de dinlendirecek ve hayal ettiğinizden daha da keyifli bir tatil geçireceksiniz. Yılın en güzel zamanları yaklaştı. İçiniz kıpır kıpır çünkü bende bu heyecanı yaşıyorum ve biran önce Cunda gibi eşsiz bir yere tatile gitmek istiyorum. Her yıl uğradığım en güzel noktalar arasında olan Cunda adası en rahat edeceğiniz yerlerden olacak. Zaten bir deniz tutkunu iseniz sizi bekleyen bu güzellikten haberdar olmalısınız.

Haliç Park Hotel belki de seçebileceğiniz en rahat hizmeti sunacak otellerin başında geliyor. Cunda adasında bulunan otelin mavi bayraklı plajı var. Ayrıca tesis şehir merkezine 10 dakika uzaklıkta. Otelde yüzme havuzu, manzarası muhteşem olan bir restoran, tenis kortu, kapalı yüzme havuzu, bar ve pastanesi vardır. Burada konakladığınız zaman en uygun zamanları dilediğiniz gibi değerlendirebilir tabi ki tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Cunda Otelleri aslında nerede olursa olsun içinde bulunacağınız harika ortam ile sizi rahatlatacak, eğlendirecek ve deniz keyfini yaşayacağınız zamanları siz de hemen seçmelisiniz. Cunda adasının en güzel zamanlarında dilediğiniz gibi eğlenmek ve hayal ettiğiniz güzelliği yaşamak için tercihleri hemen yapmalı ve bu kadar güzle bir yerde olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu orada hissetmelisiniz. Ben her manzaraya baktığımda, her keyifle içeceğimi yudumladığımda ne kadar şanslı olduğumu fark ettim. Peki, nasıl bir otel seçmelisiniz?

Ortunç Hotel ile eşsiz bir tatil keyfi!

Ortunç Hotel, Cunda'nın en sakin koyunda sizi bekleyen ve denizi muhteşem olan bir tercih olacaktır. Bu otel tamamen bir evre dostu otel. Burada konakladığınız süre boyunca su sporlarını tercih edebilir ve en farklı deneyimleri yaşayabilirsiniz. Tesis çok büyük değil, en fazla 40 tane odası var. Ama bünyesinde spa, hamam, sauna, masaj, jakuzi, restoran ve bar var. Burada kaldığınız zaman çevrede güzel yürüyüşlere çıkabilir ve tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca otobüs ile gelecekler için Ayvalık Otogarına da 15 dakika uzaklıkta.

Mola Cunda Hotel'de uygun fiyatlı tatil seçenekleri!

Tamamen gürültüden uzak, sessiz, sakin, rahat oda seçenekleri sunan ve sahile 5 dakika uzaklıkta bulunan Mola Cunda'da eşsiz tatili hemen planlamalısınız. Sabahları tazecik yöresel lezzetlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Deniz, kum ve güneş eşliğinde en eşsiz tatil farkını Cunda adasında yaşamalısınız. Cunda adasının farkını hissettiğiniz zaman buradan bir daha ayrılmak istemeyecek hatta yaz demek sadece Cunda adası ve deniz demek olacak. Bunun ayrıcalığı ise tamamen sizin seçiminiz ile öne çıkacak. Balıkesir'in incisi olan Ayvalık, yaz tatilleri için sizi bekliyor.

Sevdikleriniz ile adanın en güzel koyunda tatil yapmak ve en uygun fiyatı yakalamak için erken rezervasyonda Cunda adası otellerini hemen incelemelisiniz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.