Spor Haber Girişi : 28 Eylül 2012 10:00

Curling de geri sayım

Curling de geri sayım
Erzurum’da Pazar günü yapılacak Avrupa Curling C Klasmanı ve Mix Şampiyonası için Curling Arena’da hazırlıklar tamamlandı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da Pazar günü yapılacak Avrupa Curling C Klasmanı ve Mix Şampiyonası için Curling Arena’da hazırlıklar tamamlandı. GHSİM Müdürü Çintimar, “Biz büyük güne hazırız. Erzurumluları müsabakalara bekliyoruz” dedi.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Erzurum’un beklediği büyük gün geldi. Erzurum Pazar günü yine büyük bir turnuvaya ev sahipliği yapacak. Avrupa Curling Şampiyonası C Klasmanı ve Mix müsabakaları yarın yapılacak olan ilk gün müsabakaları ile start alacak. Erzurum halkı 10 gün boyunca curlinge doyacak. Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapılacak olan büyük şampiyona için hazır olduklarını belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, şimdiden tüm Erzurum halkını müsabakaları izlemek için Milli Piyango Curling Arena’nın tribünlerine davet etti.Çintimar, 10 Ekime kadar Curling Arena'da gerçekleştirilecek olan şampiyona için 27 ülkeden 30 takım, 300 sporcu ile antrenör ve idarecilerle toplam 450 kişinin Erzurum'a geleceğini söyledi.

TRİBÜNLERDE SEYİRCİYE BATTANİYE DAĞITILACAK

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Pazar günü Erzurum’da başlayacak olan Curligin maçlarını izlemek için tribünlere gealecek olan seyircilere battaniye vereceklerini belirterek, “Bu mevsimde salon çok soğuk olmaz, ama yinde curling maçları uzun soluklu olduğu için vatandaş tribünde üşür mantığı ile hareket ederek onlara battaniye dağıtacağız ve seyircinin sıcak bir ortamda maç izlemesini sağlayacağız. Biz Erurumlular olarak tribünleri doldurduğumuz sürece, Avrupa ve Dünya Federasyonları, bize daha çok büyük şampiyonalar verir” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.