Spor Haber Girişi : 15 Ağustos 2012 13:15

Curling şampiyonları belli oluyor

Curling şampiyonları belli oluyor
Erzurum Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni Federasyonu tarafından organize edilen Valilik Kupası Curling Müsabakalarında sona gelindi.
Erzurum Ajans-Erzurum Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni Federasyonu tarafından organize edilen Valilik Kupası Curling Müsabakalarında sona gelindi. 15 erkek, 8 bayan takımının katıldığı curling müsabakalarında finale yükselen bayan takımları Çelebispor, Ejderspor, Yakutiye Gençlik A takımı ve Gençlikspor buz bistine şampiyonluk için çıkacak. Erkeklerde ise yarı finale yükselen Çelebispor, Gençlikspor, Palandöken Gençlik ve Ejderspor final için kapışacak.
Galip gelen takımlar şampiyon olmak için karşılaşırken, mağlup olan takımlar üçüncülük kupası için karşı karşıya gelecek. Buz Pateni İl Temsilcisi İrfan Öcal, yarın akşam saat 21.00’da oynanacak olan final maçlarına tüm spor severleri beklediklerini söyledi. Spor severleri tribünlere davet eden Öcal, müsabakalar sonucunda dereceğe giren takımlara kupa ve madalya vereceklerini ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.