Spor Haber Girişi : 05 Mart 2012 16:37

Curlingde final heyecanı 23-26 Mart'ta

Curlingde final heyecanı 23-26 Mart'ta
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve Eylül 2011’de başlayan Kulüplerarası Türkiye Curlig Ligi’nde eleme grubu müsabakaları sona erdi.
Erzurum Ajans-Türkiye Buz Pateni Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve Eylül 2011’de başlayan Kulüplerarası Türkiye Curlig Ligi’nde eleme grubu müsabakaları sona erdi.
Büyük çekişme içerisinde geçen Curling Ligi maçlarına 16 erkek, 16 bayan olmak üzere toplam 32 takım katılmıştı. Bu takımların verdiği grup mücadelesi Şubat ayının son haftasında tamamlandı.
Türkiye’nin ilk ve tek Curling Aranası olan Mecidiye Mahallesi’ndeki Milli Piyango Curling Arena’da yapılan müsabakalarda bayanlarda ve erkeklerde çeyrek finallere kalan takımlar belli oldu.
Bayanlarda: Erzurum Gençlikspor, Çelebispor, Yakutiye Gençlikspor, Nenehatunspor, Ejder Spor Kulübü, Narmanspor, Şirintepe Gençlerbirliği ve Atatürk Üniversitesi çeyrek final bileti alan takımlar oldu.
Erkeklerde ise Atatürk Üniversitesi, Erzurum Gençlikspor, Albayraklarspor, Derince Belediyespor, Şirintepe Gençlerbirliği, Ali Kahya, Palandöken Gençlikspor ve Nenehatunspor kulüpleri çeyrek finalist oldu.
B
uz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi İrfan Öcal, Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen ve Erzurum’da yapılan Kulüplerarası Türkiye Curling Ligi maçlarında grup elemelerinin tamamlandığını belirterek, çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarının ise 23-26 Mart 2012 tarihlerinde Erzurum’da yapılacağını belirtti. Öcal, finallerin ardından bayanlarda ve erkeklerde Türkiye şampiyonu olacak iki takımın bellli olacağını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.