Bölge Haber Girişi : 16 Mayıs 2011 12:58

Curlingde heyecan sürüyor!..

Curlingde heyecan sürüyor!..
Önceki hafta erkeklerin oynadığı maçlarla start alan Kulüplerarası Curling Türkiye Şampiyonası'na hafta sonunda da bayanlar ve erkekler maçları ile devam edildi.

Erzurum Aans-Önceki hafta erkeklerin oynadığı maçlarla start alan Kulüplerarası Curling Türkiye Şampiyonası’na hafta sonunda da bayanlar ve erkekler maçları ile devam edildi.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Taürkiye Curling Şampiyonası’nda erkeklerde ikinci hafta maçları, bayanlarda da ilk hafta maçları geride kaldı. Türkiye’nin ilk ve tek Curling Arenası olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Milli Piyango Curling Arena’da oynanan maçlar nefesleri kesti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ve Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Buz Pateni Federasyonu Curling Sorumlusu Nurettin Arıcan ve İl Temsilcisi İrfan Öcal’ın da izlediği Curling müsabakalarında erkeklerde ikinci hafta maçları geride kalırken, bayanlarda da ilk hafta maçları geride kaldı. Erkeklerde 16 takım, bayanlarda da 10 takım şampiyon olmak için yarışıyor. Milli piyango Curling Arena'da yapılan organizasyona toplam 130 sporcu katıldı.

Erkeklerde oynanan ikinci hafta maçlarında şu sonuçlar alındı: Erzurum Eğitim Gücü: 2 - Yıldızlar Kayakspor: 0 Erzurum Büyükşehir Belediyespor: 5 - Albayraklarspor: 9, Şirintepe Gençler Birliği: 4 - Atatürk Üniversitesi: 5, Ayzenspor: 9 - Yakutiyespor: 3, Ali Kahyaspor: 6 - Derince Belediyespor: 5, Ardeşen Gençlikspor: 4 - İstanbul Üniversitesi: 7, Palandöken Gençlikspor: 10 - Kocaeli Büyükşehir Belediye: 5 , Erzurum Gençlikspor: 9 - Şirintepespor: 4.

Bayanlarda oynanan ilk hafta maçlarında ise şu sonuçlar alındı: Atatürk Üniversitesi: 3 - Şirintepe Gençlerbirilği: 10, İstanbul Üniversitesi: 7 - Ali Kahyaspor: 4, Şirintepe: 10 - SHÇEK: 1, Nene Hatun: 4 - Çelebi: 9,

ÇEYREK FİNALLER 20 MAYISTA BAŞLIYOR

Türkiye’nin ilk Curlgin Arenası’nda oynanan Kulüplerarası Türkiye Curling Şampiyonası’nda eleme maçlarının ardından şimdi kulüpleri çeyrek final maçlarının heyecanı sardı. Yapılan maçların sonunda çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Erkeklerde Derince Belediyespor, İstanbul Üniversitesi, Erzurum Gençlikspor, Ali Kahyaspor, Atatürk Üniversitesi, Şirintepespor, Ayzenspor ve Yakutiye Gençlikspor çeyrek finale yükselirken, bayanlarda ise Erzurum Gençlikspor, Sirintepe Gençlerbiriği, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Eğitim Gücü, Nene Hatun, Şirintepe ve SHÇEK takımları çeyrek finale adını yazdıran takımlar oldu. Türkiye Buz Pateni Federasyonu Curling Sorumlusu Nurettin Arıcan, çeyrek final müsabakalarının 20-21-22 Mayıs 2011 tarihlerinde yapılacağını belirterek, şimdiden tüm spor severleri Curling Arena’ya davet etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.