Bölge Haber Girişi : 22 Haziran 2010 13:30

Curlingde şampiyon Nenehatun!..

Curlingde şampiyon Nenehatun!..
Buz Pateni Federasyonu faaliyet programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Curling İl Temsilciliği tarafından düzenlenen kulüpler arası Curling İl Birinciliği

Erzurum Ajans-Buz Pateni Federasyonu faaliyet programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Curling İl Temsilciliği tarafından düzenlenen kulüpler arası Curling İl Birinciliği maçları sona erdi. İlk kez 19 takımın katıldığı bir turnuva olma özelliğini elinde bulunduran Curling İl Birinciliğinde şampiyon takım belirlendi.
Yapılan müsabakaların ardından final maçında Palandöken Gençlikspor ile Nenehatun karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan final maçını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Atletizm Federasyonu Yetkilileri, Curling İl Temsilcisi Ensar Şahiner ile çok sayıda sporsever izledi. Maçı 6-2 kazanan Nenehatun şampiyon oldu. Nenehatun’un şampiyonluğu ile sonuçlanan ligde ikinciliği Palandöken Gençlikspor kazanırken, Erzurum Gençlikspor üçüncü sırada yer aldı.
Curling İl Temsilcisi Ensar Şahiner, 19 takımın katıldığı ligi mutlu bir şekilde bitirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, ilk yılda lige 19 takımın katılmasının sevincini yaşadıklarını

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.