Bölge Haber Girişi : 26 Ağustos 2010 07:13

Dadaşlar Ankara'da bir araya geldi!..

Dadaşlar Ankara'da bir araya geldi!..
Keçiören Belediyesi ve ESAV'ın ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ hemşehrilerini yalnız bırakmadı.
 

Erzurum Ajans-Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan Ayı hemşehrileri de buluşturuyor. Keçiören Belediyesi ve Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı'nın (ESAV) düzenlediği iftar yemeği Ankara'da yaşayan Erzurumluları bir araya getirdi. Halil İbrahim Sofrası'ndaki iftar yemeğine Sağlık Bakanı Recep Akdağ da katıldı. İftar yemeğinin ardından da Fatih Stadı'ndaki Erzurum Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.



Hemşehrileri tarafından bar oyunuyla karşılanan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurumluların, bulundukları her yerde birlik ve beraberliklerini sergilediklerini belirterek, "Birlik ve beraberliğimizi hep geliştirelim. Bu birlik ve beraberliğin gelişmesinde dernek ve vakıflarımızın da rolü büyüktür. Buna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.



Konuşmasında 12 Eylül'de yapılacak referanduma da değinen Bakan Akdağ, Türkiye'de yaşayan insanların ortalama bir ABD ve Avrupa vatandaşından daha fazla demokrasiyi içselleştirmiş bir millet olduğunu belirterek, "Onun için millete güvenmek ve milletten korkmamak lazım. Bu darbe anayasalarıyla ülkeyi yönetmeye devam etmek, kendi irademizin üzerindeki ipoteği kabul etmek demektir" dedi.



Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da belediye olarak Ramazan'ı anlamına ve önemine uygun bir şekilde yaşamaya çalıştıklarını belirterek, "Böyle bir Ramazan akşamında Erzurumluları ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Keçiören'de Ramazan Ayı boyunca hem hemşehrilerimizle beraber oluyoruz, hem de tüm dünya Müslümanlarını Keçiören'de misafir ediyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.