Spor Haber Girişi : 21 Mayıs 2012 16:15

Dağ koşusunda Türkiye'yi temsil edecekler

Dağ koşusunda Türkiye'yi temsil edecekler
Kütahya’nın Gediz ilçesinde yapılan Dağ Koşusu Milli takım seçmelerini kazanan Erzurumlu Milli atletler Tubay Eral ile Onur Aras Dünya Dağ Koşusuna katılmaya hak kazandı.
Erzurum Ajans-Kütahya’nın Gediz ilçesinde yapılan Dağ Koşusu Milli takım seçmelerini kazanan Erzurumlu Milli atletler Tubay Eral ile Onur Aras Dünya Dağ Koşusuna katılmaya hak kazandı.
Erzurum atletizmde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. İl Özel İdarespor’dan Beşiktaş’a trans fer olan Tubay Erdal ile yıldız atlet Onur Aras, Kütahya’nın Gediz İlçesinde yapılan Dünya Dağ Koşusu Türkiye seçmelerinde başarılı oldu.
Yapılan yarışlarda yıldızlar kategorisinde Tubay Erdal birinci olurken, Onur Aras ikinci oldu. İki sporcuda Haziran ayının ilk haftasında İrlanda’da yapılacak olan Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası’nda Ülkemizi temsil edecek. Şampiyona için Erzurumlu antrenör Ali Haydar Kanber de Milli takıma davet edildi. Atletlere İrlanda da Ali Haydar Kanber nezaret edecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.