Erzurum Haber Girişi : 15 Haziran 2014 19:30

Dağ Mahallesi cazibe merkezi kapsamında

Dağ Mahallesi cazibe merkezi kapsamında
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin Erzurum'un kentsel dönüşüm haritasının çıkarılmasi için tarihi karar çıktı.
Erzurumajans-Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin Erzurum'un kentsel dönüşüm haritasının çıkarılması için  yapılmasını sağladığı "Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nden dev bir proje çıktı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ile bakanlığın üst düzey bürokratları, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ekibinin katıldığı zirvede, Erzurum genelinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı

Hafta sonu yapılan toplantı sonucunda, Dağ Mahallesi'nde yapılması düşünülen dev proje üzerinde bakanlık ve belediye arasında mutabakat sağlandı. Varılan anlaşmayı Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin,sosyal medyadan duyurdu. Keskin, "Çevre Şehircilik Bakanlığı Müsteşarımız ve ekibi ile Dağ Mahallesi mevkiini Kentsel Dönüşüm projesinde mutabakat sağladık. Şimdi Erzurum için şahlanma zamanı 97 hektar alan şehrin cazibe merkezi oluyor . Bakanımıza ve ekibine minnettarız" dedi. 

Dağ Mahallesi projesinin detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • gulumser kara 01 Ocak 1970 02:00

    2012den beri evimizi verdik 8 etapta yikilmadi yapilmadi 4senedir bizi oyaldilar ne zaman sokulecek ve ne zaman yollayacak

  • eee 01 Ocak 1970 02:00

    10 yılda bir gram yol alamadınız. Türkiye kentssel dönüşümde çag atladıkça erzurum dibe vurdu. Kardeşim Allah rızası için yıktıgınız yerin pisliğini temizleyin bi zahmet.