Bölge Haber Girişi : 23 Mayıs 2010 05:12

Dalgıçlar kayıp iki kız çocuğunu arıyor!..

Dalgıçlar kayıp iki kız çocuğunu arıyor!..
Erzurum'un Tekman ilçesinde 6 gün önce evlerinden ayrılan ve kendilerinden haber alınamayan

Erzurum Ajans-Erzurum'un Tekman ilçesinde 6 gün önce evlerinden ayrılan ve kendilerinden haber alınamayan 7 yaşındaki 2 kız çocuğunun bulunması için ilçeye gelen dalgıçlar arama çalışmalarını sündürüyor.
Tekman Kaymakamı Cahit Karatepe, Toptepe köyünde evlerinden 16 Mayısta ayrılan 7 yaşndaki Ayşe Sümbül ile Fazilet Yaşar'ın dönmemesi üzerine başlatılan arama çalışmalarına Erzurum Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliğinden 5 dalgıcın da katıldığını bildirdi.
Dalgıçların, öncelikle köyün çıkış noktalarındaki dere yataklarında arama çalışması başlattığını belirten Karatepe, şunları kaydetti:
“Ekiplerimiz günlerdir büyük bir özveriyle arama çalışması yapıyor. Ancak şu ana kadar bir iz, emareye ulaşılamadı. Çalışmaların dere yataklarında yoğunlaştırılması kararı alındı. İl Sivil Savunma Müdürlüğünden 5 dalgıç, ilçeye gelerek arama çalışmalarına katıldı. Dalgıçlar, dere yataklarına arama çalışmalarına başladı.”
Bu arada, Tekman Cumhuriyet Savcısı Mustafa Evgün de Toptepe köyüne gelerek kayıp kız çocuklarının aileleriyle görüştü.
Evgün, daha sonra dalgıçların dere yataklarındaki arama çalışmalarını bir süre takip etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.