Spor Haber Girişi : 11 Haziran 2021 12:54

Darri Samsun'a gitti

Darri Samsun'a gitti
BB Erzurumspor'un büyük umutlarla devre arasında transfer ettiği ancak Yılmaz Vural'ın raporlarıyla kadro dışı bırakılan Brahim Darri Samsunspor'a imza attı.

ERZURUM AJANS - 2020-2021 sezonunda Adana Demir ve Giresun ile aynı puanda olmasına rağmen averajla ilk ikiye giremeyen ve Play-Off’ta de Süper Lig hedefini kaçıran Samsunspor, Erzurumspor’dan ayrılan Brahim Darri ile sözleşme imzaladı.

 

2020-2021 sezonunda devre arası transfer döneminde Karagümrük’ten büyük umutlarla transfer edilen ancak Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın raporları doğrultusunda kadro dışı bırakılan Fas asıllı Hollandalı oyuncu Samsunspor’a imza attı.

 

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da forma giyen 26 yaşındaki kanat oyuncusu Brahim Darri ile 2 yıllık prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

 

Hollandalı futbolcu, geçen sezon Süper Lig’de 10 maçta görev almıştı. Fas asıllı Hollandalı yıldız, Mavi-beyazlı takımda çok az süre aldı.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.