İlçeler Haber Girişi : 28 Nisan 2012 21:20

David Taft cağ kebabına hayran kaldı

David Taft cağ kebabına hayran kaldı
Çoruh Havzası Kalkınma Birliği (ÇOKAB) belediyelerinin finansal kapasitelerini tespit ve mali tablolarını incelemek üzere birlik belediyelerini ziyaret eden David Taft ve Sultan Aksakal, Oltu Cağ Kebabının tadına hayran kaldılar.
Erzurum Ajans-Çoruh Havzası Kalkınma Birliği (ÇOKAB) belediyelerinin finansal kapasitelerini tespit ve mali tablolarını incelemek üzere birlik belediyelerini ziyaret eden David Taft ve Sultan Aksakal, Oltu Cağ Kebabının tadına hayran kaldılar. ÇOKAB Yönetim Kurulu Başkanı ve Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’in davetlisi olarak cağ kebabın tadına bakan Taft’ın Oltulular’dan hiçbir farkı yoktu.
Yöre insanı gibi eti fazlaca seven çayı çokça içen David Taft, Oltu Cağ Kebabı’nı çok beğendiğini söyledi. 8 cağ yiyen Taft, “Oltu’da olsam sürekli cağ kebabı yerim.” dedi.
ÇOKAB Müdürü Cafer Yakupoğulları, ÇOKAB Muhasibi Ethem Doğan, David Taft ve Sultan Aksakal’ı ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirdiler.
Oltu İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdür yardımcısı Cemal Tanrıverdi, Taft ve Aksakal’a Oltu taşından hediyelik takı verdi. İlçeden son derece memnun ayrılan Taft ve Aksakal, Oltu’ya tekrar geleceklerini belirttiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.