Spor Haber Girişi : 03 Ocak 2012 18:51

Dayanç'a Milli davet

Dayanç'a Milli davet
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, Gençler Dünya Kupası Müsabakaları için Milli takımın başında Avrupa’aya açılıyor. Dayançlı, Milli takım İtalya, İsviçre ve Macaristan da yapılacak olan gençler dünya kupası
Erzurum Ajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, Gençler Dünya Kupası Müsabakaları için Milli takımın başında Avrupa’aya açılıyor. Dayançlı, Milli takım İtalya, İsviçre ve Macaristan da yapılacak olan gençler dünya kupası ve milli takım kampları için yola çıktı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Eskrim Antrenörü olarak görev yapan Mehmet Ali Day’nç'a yine milli görev geldi. Dalanç İtalya ve Macaristan ile İsviçre’de yapılacak olan Gençler Dünya Kupası Eskrim Müsabakaları ve kampları için bu ülkelere gidecek. Dayanç yönetimindeki Eskrim Genç Milli takımı, öncelikle 05-06 Ocak 2012 tarihlerinde İtalya’nın Ligmano Sabbiadora kentinde ardından da 07-20 Ocak tarihlerinde Macaristan’ın Tata kentinde kampa girecek. Genç Milli Eskrim takımı 21 Ocak 2012 tarihinde İsviçre’nin Basel kentinde Gençler Dünya Kupası’nda mücadele ettikten sonra, yeniden Macaristan’a geçerek Tata kentinde kampa girecek.

B
ugün Erzurum’dan ayrılan Mehmet Ali Dayanç, Milli takımda görev yapmanın kendisini gururlandırdığını belirterek, Genç Milli takım antrenörü olaerak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceklerini söyledi. Dayanç, “Erzurum’da yaptığımız başarılı çalışmalar neticesinde Federasyonumuz beni Genç Milli takıma Antrenör tayin etti ve bende bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve ülkemize layık olmak için çalışacağım. Ülkemizden uzun bir süre dışarıda kalıp, müsabakalara ve kamplara katılacağız” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.