Erzurum Haber Girişi : 14 Nisan 2013 14:36

Demokrat eğitimciler sendikası kongresini yaptı

Demokrat eğitimciler sendikası kongresini yaptı
Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) 2. Olağan Kongresi'nde Gürkan Avcı, yeniden genel başkanlığa seçilirken Erzurum'dan üç isim yeni yönetimde yer aldı.
Erzurumajans-Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) 2. Olağan Kongresi'nde Gürkan Avcı, yeniden genel başkanlığa seçilirken Erzurum'dan üç isim yeni yönetimde yer aldı.

Ankara'da yapılan kongrede yeniden Genel Başkanlığa Gürkan Avcı seçilirken
Erzurum İl Başkanı Mehmet Zülfikar Kotanlı Genel Başkan Yardımcılığına, İl Mali Sekreteri Cevat Çataloğlu Genel Merkez Disiplin Kuruluna ve Kadın Kolları Başkanlığını da yürütmüş olan Gülşah Doğanay Denetleme Kuruluna seçilmişlerdir.

DES'in 2. Olağan Genel Kurulunda Erzurum İl Başkanı Mehmet Zülfikar Kotanlı Genel Başkan Yardımcılığına seçilmesinden dolayı yaptığı açıklamada, "Ankara'da yapılan kongrede ilimize gösterilen ilgiye ve teveccühe layık olmaya çalışacağız." dedi.

Kotanlı, "Seçim sonuçlarının sendika üyelerimize, tüm eğitim çalışanlarına, öğrenci ve velilerimiz ile milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bize verilen emanete hakkıyla sahip çıkacağız. Üyelerimizin sosyal hak ve menfaatleri doğrultusunda mücadelemizi yürüteceğiz. DES, yeni ve güçlü Türkiye'nin büyük diriliş hamlesine her şeyiyle, ruh ve gönülleriyle destek veren bir anlayışla bütün eğitimcileri ve sendikaları kucaklayarak yoluna devam edecektir." değerlendirmesini yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.