Bölge Haber Girişi : 18 Kasım 2011 13:14

Deprem çadırında yangın 2 çocuk öldü

Deprem çadırında yangın 2 çocuk öldü
Van`ın Karpuzalan köyünde 8 kişilik ailenin kaldığı çadırda çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybederken, biri ağır 2 çocuk da yaralandı.
Erzurum Ajans-Van`ın Karpuzalan köyünde 8 kişilik ailenin kaldığı çadırda çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybederken, biri ağır 2 çocuk da yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Karpuzalan köyünde depremden sonra kurulan çadırlardan birinde gece saat 00.40 sıralarında yangın çıktı. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangında, Bahar (4) ve İsmail (8) Tolukan yanarak hayatını kaybetti.

Çevredekiler tarafından yaralı kurtarılan Mikail Tolukan durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle Ankara`ya sevk edilirken, Elif Tolukan da Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Şemsettin ve Behice Tolukan çifti ile 15 yaşındaki kızları Sibel ve Kerem isimli bebekleri ise olaydan yara almadan kurtuldu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.