Spor Haber Girişi : 14 Ağustos 2012 12:00

Derbi maç kuyruğunda hırsızlık

Derbi maç kuyruğunda hırsızlık
Erzurum’da önceki gün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa Finalini izlemek için Kazım Karabekir Stadyumu önünde kuyruğu giren S. A., içeri girdiğinde cebindeki 2 adet cep telefonu ve 250 TL parasının çalındığını fark etti.
Erzurum Ajans-Erzurum’da önceki gün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa Finalini izlemek için Kazım Karabekir Stadyumu önünde kuyruğu giren S. A., içeri girdiğinde cebindeki 2 adet cep telefonu ve 250 TL parasının çalındığını fark etti.
Edinilen bilgiye göre, S. A., isimli vatandaş Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan maçı izlemek için stadyumun giriş kapısında kuyruğa girdi. Aşırı kalabalığın olduğu kuyrukta S .A., bir süre sonra yağmurluğunun cebinde bulunan yaklaşık 2 bin 500 TL maddi değerindeki 2 adet cep telefonunun çalındığını fark etti. Stadyum içerisine girdikten sonra ceplerini iyice araştıran S. A., 250 TL’nin de çalındığının farkına vardı. Bunun üzerine durum polise bildirildi.
Polis derbi maç kuyruğunda hırsız yada hırsızların yakalanması için çalışma yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.