İlçeler Haber Girişi : 25 Nisan 2012 11:15

Dere ıslah çalışması mahalleliyi tedirgin etti

Dere ıslah çalışması mahalleliyi tedirgin etti
Oltu ilçesi Arslanpaşa Mahallesi Cankurtaran Mevkiindeki Karaselgah Deresi’nin ıslah çalışmaları mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.
Erzurum Ajans-Oltu ilçesi Arslanpaşa Mahallesi Cankurtaran Mevkiindeki Karaselgah Deresi’nin ıslah çalışmaları mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan sel felaketiyle yeniden karşı karşıya kalmanın huzursuzluğunu yaşayan mahalleliyi Belediye Başkanı rahatlattı.
Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından ıslah çalışması yapılan derenin, etrafındaki arazi ve ev sahipleri derenin çalışmalar sonunda daraltılmasından son derece rahatsız olan mahalle sakinleri, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’i çalışmaları yerinde görmesi için Mahalle Muhtarı Yasin Şahin ve mahallelilerle birlikte derede incelemelerde bulundular.
Belediye Başkanı Ziyrek, DSİ Bölge Müdürlüğü ile irtibata geçerek konunun uzmanlarıyla görüştü. Uzmanların derenin üst taraflarında setler yapılacağını, suyun kontrollü bir şekilde akacağını söyledikten sonra mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.