Siyaset Haber Girişi : 18 Haziran 2013 00:47

Devletin zirvesi bu düğünde buluştu

Devletin zirvesi bu düğünde buluştu
Sağlık Bakanlığı'ndan tam 11 yıl sonra ayrılması nedeniyle bazı çevrelerin "Başbakan üstünü çizdi" yorumlarını yaptığı Recep Akdağ, kızı Cemile'nin düğününde moral buldu.
Erzurumajans-Sağlık Bakanlığı'ndan tam 11 yıl sonra ayrılması nedeniyle bazı çevrelerin "Başbakan üstünü çizdi" yorumlarını yaptığı Recep Akdağ, kızı Cemile'nin düğününde moral buldu.

Devletin zirvesinin biraraya geldiği düğüne olan ilgi, "Üstü çizildi diyenler" için adeta hayal kırıklığı yaşattı. Başbakan Erdoğan'ın gelin ve damada evlilik cüzdanını verirken yaptığı konuşmada Akdağ'dan sık sık "kardeşim" diye söz etmesi de dikkat çeken bir diğer husus oldu.

Düğün törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra tüm bakanlar, çok sayıda milletvekili ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

GÜL, ÇİÇEK, ERDOĞAN VE ARINÇ ŞAHİT OLDU

ATO Congressium'da düzenlenen törende Akdağ'ın kızı Cemile Akdağ, Sami Çebi ile dünya evine girdi.  AK Parti Erzurum Milletvekili ve Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın kız Cemile Akdağ'ın düğünü devletin zirvesini biraraya getirdi.  Cemile Akdağ ile Sami Çebi'nin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı.

BAŞBAKAN: EN AZ 3 ÇOCUK, 4 İSE ALLAH KERİM!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikah basına kapalı olarak gerçekleşirken,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Akdağ'dan "Kardeşim" diye söz etmesi ve övgü dolu sözler sarf etmesi dikkatlerden kaçmadı.
Düğün çıkışında gazetecilere açıklama yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Erdoğan'ın "Bir çocuk garip, iki çocuk rakip, üç çocuk denge, dördüncüsü ise Allah Kerim" sözleriyle genç çifte üç değil, dört çocuk mesajı verdiğini söylerken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in ise Akdağ'ın 6 çocuk sahibi olmasına atıfta bulunarak, "Bakanın çocuğunun en az 5 çocuğu olmalı" dediği öğrenildi.

DEVLETİN ZİRVESİ DÜĞÜNDEYDİ

Düğüne Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Bekir Bozdağ ve Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski bakanlar İdris Naim Şahin, Ali Coşkun, Atilla Koç, gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda milletvekili ve bürokrat yer aldı.

Bakan Akdağ'ı bu mutlu gününde Erzurum Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve gazeteciler de yalnız bırakmadı.

ÜSTÜ ÇİZİLDİ DİYENLERE ŞOK


Öte yandan bakanlık görevinden ayrıldığı için "Başbakan üstünü çizdi" yorumlarının yapıldığı Recep Akdağ'ın kızının düğününe devletin zirvesinin tam kadro katılması dikkat çekti. Akdağ'ın işinin bittiğini savunan kesimlerin devletin zirvesinin yoğun ilgisi karşısında "büyük şok" yaşadı. Eski bakan Akdağ'ın ise hem gösterilen ilgi hem de Başbakan Erdoğan'ın konuşmasındaki övgü dolu sözleri nedeniyle moral bulduğu öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.