Bölge Haber Girişi : 20 Şubat 2013 11:06

Doğu'da Sibirya soğukları

Doğu'da Sibirya soğukları
Aralıklı olarak kar yağışının devam ettiği Doğu Anadolu Bölgesinde gece en düşük hava sıcaklığı Kars’ta eksi 23 derece olarak ölçüldü.
Erzurumajans-Aralıklı olarak kar yağışının devam ettiği Doğu Anadolu Bölgesinde gece en düşük hava sıcaklığı Kars’ta eksi 23 derece olarak ölçüldü.

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sisteminin etkisi altına giren Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor.

Gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 23, Ardahan'da 19, Erzurum'da 14, Ağrı'da 12, Erzincan'da 6, Iğdır'da ise 3 derece olarak ölçüldü.
Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Ağrı'da sıfırın altında 1, Erzurum'da sıfırın altında 3, Kars'ta sıfırın altında 4, Erzincan'da 5, Ardahan'da sıfır ve Iğdır'da 8 derece olması tahmin ediliyor.

Kent merkezlerinde son ölçümlere göre kar kalınlıkları Ağrı'da 60, Ardahan'da 32, Erzurum'da 25, Kars'ta 17 santimetre.

Erzurum'da son 24 saat içerisinde yolu ulaşıma kapalı olan köylerden 2 hasta, İl Özel İdare Müdürlüğü ve 112 Acil Servis ekiplerince hastanelere ulaştırıldı.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.