Erzurum Haber Girişi : 09 Kasım 2011 14:03

Doğu`da soğuk hava etkili oluyor

Doğu`da soğuk hava etkili oluyor
Erzurum’da hava sıcaklığı gece saatlerinde sıfırın altına düşmeye başlarken yetkililer sabah saatlerinde buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da hava sıcaklığı gece saatlerinde sıfırın altına düşmeye başlarken yetkililer sabah saatlerinde buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
Kurban Bayramının 4’ncü gününde Erzurum’da en düşük hava sıcaklığı gece eksi 10 derece olarak kaydedildi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Doğu Anadolu Bölgesi`ndeki illerde perşembe gününden itibaren kar yağışı bekleniyor. Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları Erzurum`da eksi 10, Ardahan`da eksi 8, Kars`ta eksi 12, Iğdır`da eksi 4 ve Ağrı`da eksi 5 derece olarak ölçüldü.

Gün içerisinde en yüksek hava sıcaklıklarının Ardahan`da 2, Erzurum`da 5, Kars`ta 4, Ağrı`da 6 ve Iğdır`da 13 derece olması tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu Bölgesinde havanın parçalı ve az bulutlu olarak geçmesi sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.