Bölge Haber Girişi : 28 Kasım 2011 16:47

Doğu`da soğuk hava etkisini sürdürüyor

Doğu`da soğuk hava etkisini sürdürüyor
Doğu Anadolu Bölgesinde soğuk hava etkisini sürdürürken gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum’da eksi 16 derece olarak ölçüldü.
Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Bölgesinde soğuk hava etkisini sürdürürken gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum’da eksi 16 derece olarak ölçüldü.

Erzurum Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bölgede en düşük hava sıcaklığı Erzurum’da eksi 16 derece olarak kaydedildi. Bölgedeki diğer illerde ise; Erzincan’da eksi 6, Kars’ta eksi 12, Ağrı’da eksi 14, Ardahan’da eksi 8, Bayburt’ta eksi 7 ve Iğdır’da eksi 6.

Günün beklenilen sıcaklık değerleri de; Erzurum’da eksi 1, Erzincan 6, Kars eksi 2, Ağrı eksi 4, Ardahan eksi 1, Bayburt 3 ve Iğdır 2.
Öte yandan meteoroloji yetkilileri Erzurum’da, günün parçalı ve az bulutlu geçeceğini, il genelinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah saatlerinde yer yer sis beklendiğini belirttiler.

Bölge genelinde ise havanın az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçeceğini, sabah ve gece saatlerinde, doğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis beklendiğini kaydettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.