İlçeler Haber Girişi : 14 Haziran 2015 15:15

Dolu, ekmek kapıları oldu

Dolu, ekmek kapıları oldu
Yaklaşık 10 gün önce Oltu'ya yağan dolu nedeniyle araçları hasar gören vatandaşların imdadına Boyasız Dolu Hasarı ve Onarım Merkezi yetişti.
Erzururmajans-Yaklaşık 10 gün önce Oltu'ya yağan dolu nedeniyle araçları hasar gören vatandaşların imdadına Boyasız Dolu Hasarı ve Onarım Merkezi yetişti.

Ankara ve İstanbul'un yanı sıra Oltu Doğutaş Sanayi Sitesinde açmış oldukları Boyasız Dolu Hasarı ve Onarım Merkezi hakkında bilgiler veren merkez sorumlusu Orhan Kaya, Oltulu araç sahiplerinin ilgisinden bir hayli memnun kaldıklarını ifade etti. Elektromanyetik çektirme metoduyla doluya maruz kalmış araçların kaportalarındaki hasarları onardıklarını belirten Orhan Kaya, Cengiz Tigril, Cem Ural ve Buğra Çelik'ten oluşan ekipleriyle Türkiye'de dolu yağışından etkilenen her yere gittiklerini kaydetti.

METEOROLOJİ RAPORLARINI TAKİP EDİYORLAR


Mevsimsel iklim değişikleri ve meteoroloji raporlarını takip ettiklerini aktaran Orhan Kaya, "Özellikle Mayıs-Haziran aylarında bu tür dolu vakaları sıklık gösteriyor. Gerek Ankara ve İstanbul gerekse bizler dolu yağışının etkili olduğu yerleri yakından takip ediyoruz" dedi. Doludan zarar görmüş araçlara boyasız bir şekilde uygulama yaptıklarını aktaran Kaya, "Bize gelen araçların önce hasar tespitini yapıyoruz. Hasar tespitinin ardından hemen işleme geçiyoruz. Aracın hasar durumuna göre yaptığımız onarım çalışması 4 saat ile maksimum 3 gün sürebiliyor" dedi
.
MÜŞTERİLER, BOYASIZ UYGULAMAYI MERAK EDİYOR

Araç sahiplerinin boyasız yaptıkları onarım çalışmasını merak ettiklerine değinen Oltu Şube Sorumlusu Orhan Kaya, "Müşteri memnuniyeti çok önemli. Onarım sonrası araçları, eski orijinal haline rahatlıkla getirebiliyoruz. Bu dolu hasarıyla kalan araçların fiyatlarında ciddi değer kaybı yaşanırken uygulamamız sonrası araç eski orijinal haline dönüyor. Başlarda araç sahiplerinde bir tereddüt vardı. Şimdi yavaş yavaş bu tereddüt ortadan kalktı. Vatandaşlar araçlarını getirmeye başladılar" derken merkezden memnun ayrılan bazı müşterilerinin daha sonra tatlı alıp geldiğini de söyledi.

ARAÇ ORJİNAL HALİNE DÖNÜYOR

Dolu hasarını tamir ederken aracın orijinal olmasının önemli olduğunu hatırlatan Orhan Kaya, sonradan boyanmış kısımlarda istenilen sonucun alınamadığını belirtti. Yapılan çalışmanın araçların ikinci el değerlerini korumasına büyük katkısı olduğunu öne süren Orhan Kaya, "Hasarın durumuna göre fiyatlarımız 400 liradan başlayıp 2 bin 500 liraya kadar çıkabiliyor. Fiyat skalamız araçtaki dolu hasarı görmüş alanların sayısına göre farklılık göstermektedir." şeklinde konuştu.

ARAÇ SAHİPLERİNİ KASKOYA YÖNLENDİRİYORLAR

Araç sahiplerinin özellikle kaskodan araçlarını yaptırmak istemediklerine atıfta bulunan Boyasız Dolu Hasarı ve Onarım Merkezi Oltu Şube Sorumlusu Orhan Kaya, "Müşterilerimizi kaskoya yönlendiriyoruz. Kaskodan yapıldığında araç sahiplerinin cebinden para çıkmıyor." şeklinde araç sahiplerine uyarılarda bulundu. Boyasız Dolu Hasarı ve Onarım Merkezi Oltu Şubesi Sorumlusu Orhan Kaya, elektromanyetik çektirme metoduyla yaptıkları onarımdan araç sahiplerinin bir hayli memnun kaldığını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.