Bölge Haber Girişi : 16 Haziran 2011 13:08

DSİ Spor'dan Çintımar'a teşekkür ziyareti!..

DSİ Spor'dan Çintımar'a teşekkür ziyareti!..
DSİ Spor Başkanı Kemallettin Yentimur ve Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ı makamında ziyaret etti.

Erzurum Ajans-DSİ Spor Başkanı Kemallettin Yentimur ve Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Yentimur, Çintimar’ın Erzurum’un sporuna katkısının çok büyük olduğunu söyledi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı makamında ziyaret eden DSİ Spor Başkanı Kemalettin Yentimur ve Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa, hizmetmetlerinden ve Erzurum’a kazandırdığı spor tesislerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler. DSİ Spor Kulübü Başkanı Kemalletin Yentimur, Erzurum’da bir çok branşta mücadele eden ve faaliyet gösteren bir kulüp olduklarının altını çizerek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan faaliyetlerine ve organizasyonlarına verdiği desteğin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Yentimur, “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar, Erzurum’da sporun gelişmesine ve kalkınmasına çok büyük bir katkı sağlamıştır. Bizim ufkumuzu açmıştır. DSİ Spor olarak her faaliyetimizde ve organizasyonumuzda Fatih beyi hep yanımızda gördük ve desteğini aldık” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da Erzurum’da kulüp ayrımı yapmaksızın her kulübe eşit mesafede yaklaştıklarını ve destek verdiklerini söyledi.

Çintimar, “DSİ Spor kulübünün de üstlendiği misyonla Erzurum’un spordaki önemli lokomotiflerinden biri olmuştur. Özverili çalışmalarından dolayı DSİ Spor yönetimini kutluyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Nevşehir’de yapılacak olan olan Türkiye Basketbol Şenliği’nde Erzururum’u temsil edecek olan DSİ Spor’a başarı diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.