Spor Haber Girişi : 06 Nisan 2012 18:15

DSİ'nin gençleri grup şampiyonluğu peşinde

DSİ'nin gençleri grup şampiyonluğu peşinde
Erzurum’u Ağrı’da yapılan Kulüplerarası Genç Erkekler Basketbol Kuzey Doğu Bölge Şampiyonası’nda temsil eden DSİ Spor, Gümüşhane ve Artvin galibiyetlerinin ardından grubun en önemli mlaçlarından birinde Rize ile karşı karşıya geldi.
Erzurum Ajans-Erzurum’u Ağrı’da yapılan Kulüplerarası Genç Erkekler Basketbol Kuzey Doğu Bölge Şampiyonası’nda temsil eden DSİ Spor, Gümüşhane ve Artvin galibiyetlerinin ardından grubun en önemli mlaçlarından birinde Rize ile karşı karşıya geldi. Erzurum ekibi rakibini 80-50 gibi farklı bir skorla mağlup ederek bölge şampiyonluğu yolunda finale bir adım daha yaklaştı.
Gruplardaki ilk maçında Gümüşhane’yi 96-34 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden DSİ Spor, ikinci maçında Artvin Arhavi engelini de farklı bir sonuçla geçti. Yeşil-beyazlılar üçüncü maçında Rize ekibini 80-50 yenerek bölge şampiyonluk finali yolunda büyük bir avantaj sağladı. Erzurum ekibi yarın Erzincan ile karşı karşıya gelecek ve finale yükselmesi durumunda da Pazar günü Trabzon ile karşılayacak. DSİ Spor Antrenörü Hamit Kavurmacı, hedeflerinin Gaziantep’te yapılacak olan Anadolu Şampiyonası’na gitmek olduğunu belirterek hedefe emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Yeşil-beyazlı takımın Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa ise şampiyonluk için iddialı konuşarak Kuzey Doğu Bölge Şampiyonu olarak Anadolu Şampiyonasına gideceklerine inandıklarını ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.