Medya Haber Girişi : 11 Ocak 2016 15:23

DUMLUDER'den, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' mesajı

DUMLUDER'den, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' mesajı
Dumlu İlköğretim ve Ortaokul Derneği (DUMLUDER) Başkanı İlim Gödekmerdan, yayınladığı mesaj ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Erzurumajans-Dumlu İlköğretim ve Ortaokul Derneği (DUMLUDER) Başkanı İlim Gödekmerdan, yayınladığı mesaj ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

DUMLUDER Başkanı Gödekmerdan yayınladığı mesajda,  "Ülkemizde 10 Ocak Günü, 1961 Yılından Bu Yana "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Olarak Kutlanmaktadır. Gazetecilik, tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de halkın tüm dünyada ve yurdumuzda yaşanan gelişmelerden, olaylardan haberdar olmamızı sağlayan, zor olduğu kadar önemli ve özveri ile çalışma gerektiren bir meslektir'' dedi.

Basın mensuplarının  çok zor şartlar altında görev yapmaya çalıştığını belirten DUMLUDER Başkanı İlim Gödekmerdan  mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Baskılara ve sindirmelere karşı haber alma özgürlüğünü bize yaşatan her türlü zorluğa rağmen, ülkemizde ve dünyada yaşanan tüm gelişmeleri her gün bize ulaştıran,  ülkemizde, dünyada ve ilimizde bu zorlu mesleği ifâ eden gazetelerin, gazetecilerin, imtiyaz sahiplerinin, genel yayın yönetmenlerinin ve tüm çalışanlarının "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü" kutlarım. Güzel Ülkemizin, Türkiye'mizin dört bir yanında görev yapan tüm basın mensuplarının, "Doğru ve Haklı" olanı haber yapmaktan, gündeme taşımaktan bir adım bile geri durmayacağına olan inancım tamdır. Tüm basın çalışanlarına saygı ve şükranlarımı sunar, görevlerinde başarılar dilerim.''
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.