Erzurum Haber Girişi : 25 Ağustos 2012 23:40

Dünyaca ünlü ekonomistler Erzurum'a geliyor

Dünyaca ünlü ekonomistler Erzurum'a geliyor
Türkiye'de faaliyet gösteren teknoloji devi olan arena bilgisayar A.Ş girişimleri ile dünyaca ünlü ekonomistler Erzurum'da iş ortakları ile bir araya geliyor.
Erzurum Ajans-Türkiye'de faaliyet gösteren teknoloji devi olan arena bilgisayar A.Ş girişimleri ile dünyaca ünlü ekonomistler Erzurum'da iş ortakları ile bir araya geliyor. 
Ekonomist Deniz Gökçe ile bir araya gelen bölge bayileri şimdi arena bilgisayar firmasının girişimleri ile dünyaca ünlü ekonomist ve ticari risklerle ilgili danışmanlık yapan William Welch Deloitte Erzurum'da arena bayileri ile bir araya gelecek.
Türkiye'de birçok bölgede 1000'i aşkın kadrosu ile hizmet veren Deloitte firmasının sahibi William Welch Deloitte, ticaretle ilgili birikim ve bilgilerini paylaşacak .
Denetim ve Muhasebe, Finansal Danışmanlık, Vergi Danışmanlığı, Yönetim Danışmanlığı ve Kurumsal Risk alanlarında oldukça başarılı olan dünyaca ünlü firma 13 Eylül 2012 tarihinde Erzurum'da arena bilgisayar A.Ş firmasının bölge bayileri ile bir araya gelecek. Arena bilgisayar yöneticileri bu tür girişimler ve organizasyonlara bölgede faaliyet gösteren bayilerin ticari ve ekonomik alanda gelişmelerini ve iş güçlerini artırmayı planladıklarını belirttiler.
Toplantıya katılacak bayiler dünyaca ünlü bilgisayar markaları ile buluşma olanağı bulacaklar. Aynı zamanda eğitim sertifikaları alacak olan bayilerin bu tür organizasyonlarla rekabet edecek duruma gelerek iş güçlerinin arttıklarını söylediler
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.