Erzurum Haber Girişi : 15 Şubat 2013 13:14

Düzgün'ün ON'ur günü

Düzgün'ün ON'ur günü
Halkın ihtiyacı olan yerlerde bende varım diyen Düzgün Market’in 10’ncu şubesi Şükrüpaşa’da açıldı.
Erzurumajans-Halkın ihtiyacı olan yerlerde bende varım diyen Düzgün Market’in 10’ncu şubesi Şükrüpaşa’da açıldı. Düzgün Market Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, “Büyümeye, Erzurum halkına hizmet etmeye devam edeceğiz”dedi.

Düzgün Market, Yenişehir, Yıldızkent, Kayakyolu, Çaykara Caddesi ve Atatürk Üniversitesi’nin ardından 10’ncu şubesini  Şükrüpaşa’da açtı. Yoğun katılımın yaşandığı açılış töreninde bir konuşma yapan Düzgün Market Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, 10’ncu şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Düzgün Market’i büyütmeye devam edeceklerini söyledi.

Açılışa Vali Yardımcısı Özgür Arslan,  Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak, ilçe belediye başkanları, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış törenine Şükrüpaşa sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Şükrüpaşa semtinde önemli bir ihtiyaca cevap verdiklerini belirten İskender Düzgün, “Erzurum halkına istihdam yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın ihtiyacı olduğu yerlerde bizde varız diyoruz. Düzgün market olarak, büyümeye ve Erzurumlular’a hizmet etmeye devam edeceğiz”dedi.

Levent AKPINAR/Palandöken 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.