Spor Haber Girişi : 29 Mart 2012 14:40

EBBS Teknik Direktörü Demir Erzurum Ajans'a konuştu

EBBS Teknik Direktörü Demir Erzurum Ajans'a konuştu
Erzurum Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Faik Demir, Tekirova Belediye maçında alınan mağlubiyetin kendilerini etkilemeyeceğini belirterek, hedefimizden şaşmadık. Ankarademirspor maçından 3 puanla ayrılıp yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

Erzurum Ajans-Turhan BOZKURT'un haberi-Erzurum Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Faik Demir, Tekirova Belediye maçında alınan mağlubiyetin kendilerini etkilemeyeceğini belirterek, hedefimizden şaşmadık. Ankarademirspor maçından 3 puanla ayrılıp yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

 

DEMİRSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR


Üst üste aldığı beş galibiyetin ardından geçtiğimiz hafta kümede kalma mücadelesi veren Tekirova Belediyespor maçından mağlubiyetle ayrılan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Ankarademirspor hazırlıkları sürüyor. Cumartesi günü Cemal Gürsel Stadyumu’nda oynanacak maç öncesi futbolcularına Tekirova mağlubiyetini unutturmaya çalışan teknik direktör Faik Demir, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan yakınıyor.

 

"PLAY-OFF HEDEFİNE ULŞACAĞIZ"


Maçlara dar kadroyla çıktıklarını ve bu nedenle zorlandıklarını belirten Demir, tüm aksaklıklara rağmen Play-off’a çıkacaklarını söyledi. Futbolcuların başarılı bir şekilde ligi tamamlayacaklarına inandıklarını belirten Demir, “Şu anda tek sıkıntımız sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu. Onun dışında futbolcularımızın Tekirova mağlubiyetinin ardından bozulan morallerini düzeltmeye çalışıyoruz. Hem yönetim hem teknik kadro hem de futbolcularım play-off’a çıkacağımıza inanıyoruz. Bunun için hiçbir engel yok. Ligin en güçlü takımı biziz ve hedefimize ulaşacağız” dedi.

 

"TARAFTARIMIZA GÜVENİYORUZ"


Erzurum Büyükşehir Belediyespor taraftarının özellikle alınan üst üste galibiyetlerden sonra 12. Adam görevi üstlendiğini de belirten Demir, “Tüm Erzurum halkı ele ele verip takımımızı bir üst lige çıkartalım. Biz inanıyoruz, taraftarlarımızda inansın. Bizden desteklerini esirgemesinler. Ankarademirspor maçında umarız tribünler dolar ve taraftarlarımıza unutamayacakları bir müsabaka izletiriz” diye konuştu. (www.erzurumajans.com)



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.