Erzurum Haber Girişi : 03 Mart 2020 18:30

Ek sefer, ek sefer diye diye bizim dilimizde tüy bitti...

Ek sefer, ek sefer diye diye bizim dilimizde tüy bitti...
Gerçi sis yüzünden bu kış döneminde Erzurum’dan çoğu uçuşlar iptal edildi ama yetersiz uçak sayısını da yerel basın olarak bayağı bir dilimize dolamıştık.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Gerek uçak iptalleri ve gerekse sefer sayısının azlığı hakkında herhalde Erzurum basınında kalem oynatmayan yoktur. Bırakın yazıyı kendimden bilirim, sadece zatım PUSULA Gazetesi’ne karikatür çizdim, herhalde 30 kez olmuştur. Hem de kış sezonunda otellerin full çektiği bir dönem yaşanan uçak ile ilgili olumsuzluklar konusunda ne yazık ki kendimiz yazdık kendimiz okuduk. Adın ne Reşit, sen de sen işit misali oldu. 

***
Hep bekliyordum zaten. Yazılarını sürekli okuduğum ünlü magazinci, Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu nihayet o topa girdi. Semercioğlu, Şubat ayının son haftasını Sarıkamış-Kars’ta geçirdi ve dolayısıyla da bu uçak mevzusuna ister istemez vakıf oldu. 28 Şubat tarihli köşesinde bu konuya yer veren Semercioğlu, THY yetkililerinden hiç olmazsa kış aylarında Erzurum ve Kars’a ek uçak seferler konulmasını istedi. Ünlü magazinci, ‘’İki kayak merkezinde de gerçekten yer bulmak zor. Virüsü de göze alıp bu hafta sonu çocukları götürmeye kalktım, hem Kars’tan hem Erzurum’dan pazar dönüş uçağı bulamadım. Hepsi dolu. THY kışın daha fazla ek sefer koymalı hafta sonları bu iki ilimize’’ diye yazdı. Eh artık, demek ki biz iyi anlatamadık, inşallah Cengiz Semercioğlu yazdı diye THY yetkilileri işe ayıkır da gerekeni yapar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.