Bölge Haber Girişi : 07 Nisan 2010 01:11

Emniyet kıraathanede dert dinledi!

Emniyet kıraathanede dert dinledi!
Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Palandöken ilçesinde kıraathane de vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Palandöken ilçesinde kıraathane de vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.
Huzur toplantıları kapsamında her hafta değişik semtlerde vatandaşlarla bir araya gelen Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, bugün de Palandöken ilçesin de kıraathane de vatandaşlarla toplantı yaptı. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Müdür Çelik, “Bu şehri daha güvenli daha huzurlu hale getirmeye çalışıyoruz. Şikayetlerinizi, isteklerinizi değerlendirmeye alıyoruz. Ama siz de biliyorsunuz ki hiçbir şey anında bitmez, hiçbir sorun anından çözülmez. Elbirliğiyle sorunların üstesinden geleceğiz. Hepiniz birer polissiniz. Benim gözümsünüz. Benim görmediklerimi duymadıklarımı sizler görüyorsunuz ve sizler bizlere bildireceksiniz. Bu şehrin insanları olarak daha huzurlu ve daha güveli yaşamak için üstünüze düşeni yapmalısınız. Bir rahatsızlığınız varsa polise bildirin, 155’i arayın, olmadı oturun mektup yazın yada e-mail atın yanı her şekilde bizlere ulaşabilirsiniz. Ha eğer bir sıkıntınız rahatsızlığınız olduğunda polise bildirdiğinizde üstüne düşeni yapmıyorsa o zaman bana bildireceksiniz. İssizler bize ne kadar yardımcı olursanız bizler o kadar hızlı çözeriz sorunları. Yapamayacağımız altından kalkamayacağımız sözler vermeyiz. ” dedi.

 
Çelik, Vatandaşlardan birinin okul önlerine ekip konmaması ile ilgili şikayette bulunması üzerine şunları söyledi; “Her okulun önüne ekip bağlamayız. Kaldı ki bu kadar fazla ekibimiz de yok. Her okula bir polis tahsis ettik. Birbirine yakın olan okullara bir polis vermeye çalıştık. Polisin okul önünde beklemesi öğrenciyi de tedirgin etmekte. Oysa biz öğrenciye güvendesiniz psikolojisini vermeye çalışıyoruz. Ayrıca sadece polis değil anne ve baba olarak bizlere de görev düşmekte. Okul dağılımında sizler de öğrencilerinizi kontrol etmelisiniz. Ama yok gelip kahveye oturun polis de çocuğuma sahip çıksın olmaz. Bütün ihaleyi bize yıkmayın. Biz de boş durmuyoruz sonuçta. Geleli 2 ay oldu ve 2 ay içerisinde bir çok problemi çözmeye çalıştık. Kaçak sigara operasyonu da bunun bir örneği. 21 resmi ekip bu şehrin güvenliği için 24 saat görev yapmakta” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.