Erzurum Haber Girişi : 11 Ekim 2013 13:19

Emniyet müdürlüğü'nden bayram tedbirleri

Emniyet müdürlüğü'nden bayram tedbirleri
Erzurum Emniyet Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, güvenlik tedbirlerini artırdı.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, güvenlik tedbirlerini artırdı.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların Kurban Bayramını huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmesi için bayram süresince tedbirlerin üst düzeye çıkarıldığı bildirildi.

Kurban Bayramının huzurlu bir ortamda geçirilmesi amacıyla Emniyet Müdürlüğü tarafından kentteki alış-veriş merkezleri, otogar, tren garı, camiler ve mezarlıklar ve şehir içi ulaşımda genel asayiş ve trafik tedbirleri için ilave görevlendirmeler yapılacak. Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların her türlü ihbar ve şikayetlerini 155 polis imdat, Emniyet Müdürlüğü'nün 235 12 99 ve 0505 318 25 00, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nün 315 37 72 numaralı telefonlarına yapabileceği kaydedildi. Açıklamada, resmi veya sivil polis ekipler ile Polis Merkez Amirlikleri veya diğer polis birimlerine yapılacak her türlü şikayet ve ihbarın ilgili makam ve birimlerce anında değerlendirileceği vurgulandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.