Bölge Haber Girişi : 03 Şubat 2011 17:23

Emniyetten çocuklara jest!..

Emniyetten çocuklara jest!..
Sokakta çalışan- çalıştırılan çocuklar ile sosyo-ekonomik durumu iyi olmayan çocuklar ve güney ilçelerinden gelen öğrenciler Valiliğin koordinasyonunda Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ve Jandarma Çocuk Şubesinin organizasyonuyla bir araya g

Erzurum Ajans-Sokakta çalışan- çalıştırılan çocuklar ile sosyo-ekonomik durumu iyi olmayan çocuklar ve güney ilçelerinden gelen öğrenciler Valiliğin koordinasyonunda Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ve Jandarma Çocuk Şubesinin organizasyonuyla bir araya getirildi.

Çocuklara, organizasyon kapsamında 25. Üniversiteler arası Kış Oyunları çerçevesinde yaptırılan tüm tesisler gezdirildi. Tesislerdeki maçlar izlettirildi. İl Gençlik Spor Müdürlüğünün katkılarıyla gençlik evinde birlikte yemek yiyen ve kış oyunları koordinatörlüğünün hazırlamış olduğu çanta ve hediyeler alan yaklaşık 500 çocuğun mutluluğu gözlerinden okundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.