Erzurum Haber Girişi : 16 Temmuz 2013 18:47

Emniyet'ten kavga açıklaması

Emniyet'ten kavga açıklaması
Erzurum Havalimanı'nda ramazanın ilk günü yaşanan ve havalimanına yakıt getiren özel bir firmanın özel güvenlik görevlisi ile polis memurları arasında cereyan eden olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı bir açıklama yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Havalimanı'nda ramazanın ilk günü yaşanan ve havalimanına yakıt getiren özel bir firmanın özel güvenlik görevlisi ile polis memurları arasında cereyan eden olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı bir açıklama yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bazı basın yayın organlarında "Erzurum Havalimanında polis dayak yedi, olay kapatıldı" şeklinde yayınlanan haberlerle ilgili olarak; 09.07.2013 tarihinde saat 1320 sıralarında THY Opet A.Ş. özel güvenlik görevlisi ve yanında bulunan misafirleri ile birlikte havalimanı giriş kontrol noktasına geldikleri, kapı dedektöründen geçtikleri sırada kapı dedektörünün sinyal vermesi üzerine birkaç kez kapı dedektöründen geçirilmişler ve bu sebepten dolayı noktada görevli polis ve özel güvenlik ile bu kişiler arasında münakaşa meydana gelmiştir. Diğer yolcuların da orada bulunması nedeniyle bir kalabalık meydana gelmiş, konu sadece münakaşadan ibaret olu, herhangibir dar ve cebir söz konusu olmamış ve herhangibir davacı-şikayetçi yoktur.

Basın yayın organlarında havalimanı ile çıkan haberler abartılı bir şekilde yazılmış olup, gerçekle bir ilgisi yoktur. Ayrıca kullanılan fotoğrafın havalimanı ile ilgisi olduğu da anlaşılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.