Erzurum Haber Girişi : 10 Ağustos 2012 20:15

Emniyet'ten süper kupa finali uyarısı

Emniyet'ten süper kupa finali uyarısı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapılarak 12 Ağustos 2012 Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa Finali için uyarıda bulunuldu.
Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapılarak 12 Ağustos 2012 Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa Finali için uyarıda bulunuldu.
Yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa müsabakası pazar günü Erzurum’da gerçekleştirilecektir. Bu karşılaşmanın, milli birlik ve beraberliğimizin temellerinin atıldığı bir şehir olan Erzurum için yine bir birlik, beraberlik ve centilmenlik dolu bir şölen olması en büyük dileğimizdir. Uyarılarımız: karşılaşmanın yapılacağı gün, Üniversite Kavşağından 3000’lik Buz Hokeyi Salonu yönüne trafik kapatılacaktır. Bu iki nokta arası özel araçların geçişine müsaade edilmeyecektir. Fenerbahçe taraftarları Stadyuma E-80 Karayolu üzerindeki Kemerli Kapı girişinden, Galatasaray taraftarları Havaalanı gelişi üzerindeki kapıdan giriş yapacaklardır. Her iki giriş kapısına Üniversite Kavşağından sürekli olarak ring halinde servis kaldırılacaktır. Etkin bir üst araması yapılarak stadyuma yasak maddelerin girişine müsaade edilmeyecektir. Bu nedenle halkımızın kalem, bozuk para, çakmak, kapalı kutuda yiyecek ve içecekler, bıçak, her türlü delici, kesici, ezici, yaralayıcı vb. maddeleri, stadyuma getirmemeleri önemle rica olunur. Spor tesisi, çevresi ve il içinde yasada belirtilen her türlü yasadışı davranışların gereği yapılacaktır. Stadyum kapıları saat 16. 00’dan itibaren açılacaktır. “ 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.