İlçeler Haber Girişi : 15 Nisan 2013 17:25

Emreköy köyünde halk yürüyüşü

Emreköy köyünde halk yürüyüşü
Erzurum'un Köprüköy ilçesine bağlı Emreköy Köyünde "Hepimiz yaşlı adaylarıyız.
Erzurumajans-Erzurum'un Köprüköy ilçesine bağlı Emreköy Köyünde "Hepimiz yaşlı adaylarıyız. Onları anlamalıyız" projesi kapsamında "Gençler, yaşlılar el ele" sloganıyla halk yürüyüşü gerçekleştirildi.

Emreköy Köyü Ortaokulu Sağlık Kulübünün düzenlediği kaliteli yaşlılık amaçlı ""Hepimiz yaşlı adaylarıyız. Onları anlamalıyız" projesi ile İl Halk Sağlık Müdürlüğü'nün desteklediği projeyi hayata geçirdi. Bu kapsamda dengeli beslenme, kontrollü ilaç tüketimi ve hareketli yaşam bilinci oluşturulmaya çalışıldı. Proje dahilinde köy halkının katılımıyla "Gençler, yaşlılar el ele" sloganıyla halk yürüyüşü gerçekleştirildi.

Köy halkının hemen hemen tamamının katılımıyla ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen yürüyüşte bir konuşma yapan Emreköy Ortaokulu öğretmenlerinden Fazilet Tuğba Koşar, "Proje için amaçladığımız etkinlikleri köy halkımızın katılımı ve ilgisi sayesinde adım adım gerçekleştiriyoruz. Amacımız halkımız yaşlı konusunda bilinçlendirmektir. Biz öğretmenler, öğrenciler köy halkımızla birlikte çalışıyoruz. Bu proje ile adım adım hedeflerimize ulaşıyoruz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.